Računovodstvo Dual LM, d.o.o. je družinsko podjetje z 30-letno tradicijo.

Ker večino dela opravimo sami, lahko ponudimo ugodnejše cene računovodskih storitev, kot konkurenca, ki delovno silo najema. Obenem vam to zagotavlja tudi stalno kontaktno osebo v računovodstvu.

Naša vizija in glavni cilj je zadovoljstvo naših strank, kar dosegamo s kvalitetno in pravočasno opravljenim delom. Pogodbeni odnos že od začetka zastavimo transparentno, z vnaprej znanim stroškom storitve. Želimo si dolgotrajnega sodelovanja, saj menimo, da je to tudi v interesu naših strank, ki ne želijo stalnega menjavanja računovodskega servisa. Vaše podjetje ne bo samo zaporedna številka v našem programu za vodenje knjig, ker se posvetimo vsakemu partnerju posebej in poskrbimo za optimalno, zakonito davčno obremenitev.

Svojo dejavnost opravljamo na sedežu v Zagorju. Možno se je dogovoriti tudi za prevzem in dostavo dokumentov na vaši lokaciji. Za informacije ali sestanek pokličite 03 56 69 540 ali pišite na barbara.dual@siol.net. Ekipa Dual LM, d.o.o.

Če ste odprli podjetje ali pa bi želeli zamenjati sedanji računovodski servis nas kontaktirajte in Vam bomo z veseljem prisluhnili.

Pošlji povpraševanje